Informatii livrare

Informatii Livrare si Anulare Comanda pentru costumele si accesoriile pentru Inot JAKED 

 

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau sau pe aceasta pagina, te asteptam sa ne suni in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 09:30 si 18:00 la numarul de telefon 0756.092.997 sau sa ne scrii la info @ jaked.ro

 

 Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 250 RON!

Comenzile care depășesc valoarea de 250 lei cu TVA beneficiaza de transport gratuit din partea jaked.ro. 

Modalitati de livrare

Livrare prin curier

Pentru comenzile cu valoarea de 250 lei cu TVA, expediem coletul prin unul din curierii cu care colaboram, acestia fiind:

-       Urgent Cargus, valoare expeditie 20 lei TVA inclus.

-       Fan Courier, valoare expeditie 22 lei TVA inclus.

 

Cum alegi modul de a livra? 

Vei avea posibilitatea sa alegi in pagina de comanda curierul cu care doresti sa expediem comanda.


Termenul de livrare: 1-2 zile lucratoare

Daca inregistrezi comanda de luni pana vineri pana in ora 13:00, in aceeasi zi inmanam curierului comanda ta si ar trebui sa o primesti urmatoarea zi sau cel tarziu a doua zi.

Daca inregistrezi comanda dupa ora 13:00, pregatim comanda in aceeasi zi si o inmaman curierului urmatoarea zi in jurul pranzului. Tu tu vei primi coletul in cel tarziu in doua zile (maxim 48 ore)  fata de ziua in care ai plasat comanda.

Modificare sau anulare comanda pentru costumele si accesoriile de Inot JAKED

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta in cel mai scurt timp la  numarul: 0756.092.997. Colegii nostri de la Suport clienti iti vor modifica sau anula comanda. De asemenea, posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila si din contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

 

Daca ai si alte intrebari legate de modul de livrare, timp de livrare si costuri, scrie-ne la info @ jaked.ro sau suna la 0756.092.997
  

Iti raspundem cu drag in cel mai scurt timp.