Informatii livrareDaca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau sau pe aceasta pagina, te asteaptam sa ne suni in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 09:00 si 19:00 la numarul de telefon 0756.092.998 sau sa ne scrii la info@jaked.ro

 

 

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede numarul: 0756.092.998. Colegii nostri de la Suport clienti iti vor modifica sau anula comanda. De asemenea, posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila si din contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

 

 

Modalitati de livrare

 

Livrare prin curier

 

Pentru comenzile ce nu depasesc valoarea de 250 lei cu TVA, expediem coletul prin unul din curierii cu care colaboram, acestii fiind:

 

-       Urgent Cargus, valoare expeditie 17 lei TVA inclus.

-       Fan Courier, valoare expeditie 21 lei TVA inclus.

 

Vei avea posibilitatea sa alegi in pagina de comanda, curierul cu care doresti sa expediem comanda.

 

Comenzile care depasesc valoarea de 250 lei cu TVA beneficiaza de transport gratuit din partea jaked.ro

 

Pentru localitati in afara retelei de curierat, livrarea se va face contra unei taxe suplimentare de 6 lei pentru zona 1.1 sau de 13 lei pentru zona 2. Vezi aici lista localitatilor: localitati-cost-suplimentar

 

Termenul de livrare, 1-2 zile lucratoare

 

Daca inregistrezi comanda de luni pana vineri pana in ora 13:00, in aceeasi zi inmanam curierului comanda ta si ar trebui sa o primesti urmatoarea zi sau cel tarziu a doua zi.

 

Daca inregistrezi comanda dupa ora 13:00, vom pregati comanda in aceeasi zi si o vom inmana curierului urmatoarea zi in jurul pranzului iar tu vei primi coletul in cel tarziu doua zile fata de ziua in care ai plasat comanda.

 


Multumim!