Despre Jaked Romania

Jaked România - dedicat excelenței în înot

Jaked România, prin SC PSP MANAGEMENT CONCEPT 2000 SRL,  este singurul importator local al costumelor sportive de înot Jaked, marcă care a dovedit inovație și dedicație în dezvoltarea și fabricarea de costume de înot tehnice pentru femei si fete, baieti si barbati și a accesoriilor aferente pentru antrenament, competiție și hobby pentru sportivi și pasionați ai sportului acvatic.


Comercializăm produsele  al brand-ului italian de echipament sportiv  pentru înot Jaked cu încrederea în calitatea costumelor de baie tehnice (sportiv, competiții si hobby),  costume de calitate superioară în care sportivi de marcă au câștigat concursuri importante și chiar olimpiade. Aceasta pentru că firma italiană a investit în cercetare și dezvoltarea unor echipamente de înot inovative, din materiale complexe, ce susțin ergononomia, fiabilitatea și, implicit, rezultatul.


 Astfel, investiția Jaked susține sportivitatea, munca și performanța atleților de pretutindeni, asigurând echipamente de cea mai bună calitate la prețuri accesibile.  Acestea, indiferent de forma lor - costume de baie întregi, costume de înot cu picior, slipi, costume triatlon, căști, ochelari, tuburi, pentru bărbați femei sau copii-  susțin performanța, sportivitatea și un stil de viață competitiv.


Ne implicăm să vă aducem echipamente sportive variate mai aproape de voi, să facilităm procesul de comandă online și să să oferim beneficii pentru clienți întrucât împărtășim deplin viziunea companiei Jaked: Pasiune, Talent, Competitivitate, Provocări și Rezultate. 

Costumele de înot tehnice JAKED 


Compania italiană este cunoscută pentru dedicația sa de a oferi înotătorilor, indiferent de nivelul lor de performanță, costume înot tehnice care să le susțină efortul prin rezultat. Plecând de la premisa ”confort, încredere și tehnicitate”, compania Jaked aplică principiile performanței pentru a crea costume de baie profesionale care susțin performanța și valorile sportivității dincolo de competiție. Toate modelele și colecțiile de echipamente și accesorii pentru înot Jaked sunt create din materiale și cu atenție la detalii care să ofere încredere și dinamism performerilor. Altfel spus, Jaked oferă echipamente și accesorii sportive de înaltă tehnologie care susțin performanța pentru bărbați, femei și copii.  Toate produsele din acest magazin online respectă acest principiu, iar vârful este JK One, ultima colecție Jaked, hi-tech care îmbină materiale inovative care reduc fricțiunea cu apa, grație cusăturilor termosudabile și au o linie dinamică, pentru performeri. 


Produsele din colecțiile noastre răspund tuturor nivelurilor de practică sportivă, de la amatori, la performeri care participă la cele mai înalte competiții. Am inclus și continuăm să dezvoltăm gama cu costume de baie din 2 piese, costume întregi din carbon, poliuretan sau alte materiale compozite, slipi sau costum cu picior pentru antrenament sau competiții, labe, tuburi, căști de înot și toate accesoriile necesare, produse pentru fiecare, într-o varietate de mărimi și culori. Aceasta pentru a ne adresa tuturor gusturilor și tuturor nivelurilor de practică sportivă. 

Pe scurt despre compania și viziunea Jaked


Firma mamă Jaked s-a înființat în 2008, ca în  2009, un procent semnificativ, depășind 60%, al sportivilor care participau la competiții ale sportului de bazin să aleagă un costum de înot Jaked.
Firma italiană a trecut prin mai multe preluări și modificări, iar din 2011 a demarat un sistem de franciză, iar lărgirea gamelor de produse se extinde către echipamente sportive pentru fitness, triatlon și chiar de uz general. 


Viziunea companiei Jaked, similar înotului, este mai mult decât despre sport, este despre viața însăși. Este o viziune pe care o împărtășim și care ne cheamă să fim mai buni pentru voi. Din acest motiv, vă încurajăm să veniți cu cereri și sugestii. Întotdeauna vă vom asculta și vom fi aproape.